Werkwijze

Direct inschrijven


Ik wil mij graag inschrijven voor een training

Verder naar gegevens invullen   >

 

DE WERKWIJZE VAN LEER ZORG

Leer Zorg is een jong initiatief om leren, zorg en praktijk met elkaar te verbinden.

Het doel is om (herintredende) verpleegkundige/ verzorgende op een geïnspireerde wijze hun vak kunnen laten uitoefenen die past in de huidige veranderende zorgwereld. Toegankelijkheid van scholing staat hierbij voorop! Naast de vele werkzaamheden die er zijn is het vooral van belang dat scholing en deskundigheidsbevordering leuk, inspirerend, betaalbaar en daardoor toegankelijk is.

 

DE SCHOLINGEN VAN LEERZORG

De scholingen van Leer Zorg zijn gericht gericht op volwassen verpleegkundigen en verzorgenden waarbij een proactieve houding en – rol passen in de manier van leren. Het doel is om deskundigheid te blijven ontwikkelen binnen het nieuwe zorglandschap.

De verbinding met de praktijk staat centraal. De beweging die de ontwikkelingen met zich meebrengen zullen uiteindelijk voor optimalisatie van kwaliteit bij de zorgvrager zorgen!

Leer Zorg biedt BTW-vrije trainingen

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten. Leer Zorg is CRKBO geregistreerd. Hierdoor zijn de scholingen BTW vrij.

Leer Zorg heeft een samenwerkingsovereenkomst met het UWV gesloten voor de uitvoering voor de trainingen. Vraag advies bij Leer Zorg of UWV.

logo crkbo

 

CRKBO

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten. Leer Zorg is CRKBO geregistreerd.

 

Samenwerkende partijen:

Merken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken slider

99% van de deelnemers slaagt in 1 keer!

Het slagingspercentage voor het Landelijk examen Herregistratie BIG voor verpleegkundigen bij Leer Zorg is heel hoog! Sinds 2017 zijn wij in staat geweest op een inspirerende manier een UNIEK lesprogramma samen te stellen waarbij theorie en praktijk samenkomen.

De lessen worden door zorgprofessionals uit de praktijk ondersteund waardoor kennis, vaardigheden en ervaring weer zorgen dat je je competent voelt!

Niet alleen het behalen van het examen staat centraal waardoor je je bevoegdheid weer terug hebt als verpleegkundige maar ook je bekwaam voelen in de praktijk krijgt ruimte in deze training!

 

Bekijk hier al onze trainingen    >