Over Leer Zorg

LeerZorg staat voor opleiden vanuit een sterke visie voor kwaliteit voor zorg en onderwijs.

In 2017 heeft Linda Dekker LeerZorg opgericht. Als enthousiaste (docent)-verpleegkundige merkte zij dat er grenzen waren binnen de mogelijkheden die scholing kon bieden aan volwassenen binnen het MBO-onderwijs. De visie van de praktijk en de bijpassende theorie wilde zij graag samenvoegen in mooie onderwijsprogramma's op maat! Het resultaat zijn de verschillende leertrajecten met de mogelijkheden van landelijk erkende certificaten. 

Linda is haar loopbaan na het behalen van de MDGO-VP en HBO-V gestart in Frankrijk op de hemodialyse. Na enkele jaren is zij weer teruggekeerd naar Nederland en heeft na de managementopleiding diverse functies binnen de ouderenzorg vervuld. Sinds 2008 heeft Linda de docentenopleiding Zorg en Welzijn afgerond en als docent bij een ROC gewerkt. Deze ervaringen dragen bij aan de leertrajecten die ontwikkeld worden. Haar slogan is dan ook: "Alleen met je voeten in de poep, kun je met je hoofd beleid maken". 

 

 

Het doel van LeerZorg is om (herintredende) zorgmedewerkers op een geïnspireerde wijze hun vak kunnen laten uitoefenen die past in de huidige veranderende zorgwereld. Toegankelijkheid van scholing staat hierbij voorop! Naast de vele werkzaamheden die er zijn is het vooral van belang dat scholing en deskundigheidsbevordering leuk, inspirerend, betaalbaar en daardoor toegankelijk is. Leren= leuk! 

Wat is leren eigenlijk? Leren zien wij veel meer dan kennisoverdracht. Kennis is iets begrijpen en het voelen. Daar is in de scholing aandacht, tijd en begrip voor. Dat is ook wat ons onderscheid. De manier van lesgeven en het contact hebben met de deelnemers van onze trainingen. 

Graag leiden wij óóbuitenlandse verpleegkundigen op om binnen de Nederlandse gezondheidszorg goed te kunnen functioneren! Dit doen wij door hen tijdens de scholing voor het BI-assessment ook de juiste begeleiding en coaching te geven.

   

 


 

 

Samenwerkende partijen:

Merken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken slider

99% van de deelnemers slaagt in 1 keer!

Het slagingspercentage voor het Landelijk examen Herregistratie BIG voor verpleegkundigen bij Leer Zorg is heel hoog! Sinds 2017 zijn wij in staat geweest op een inspirerende manier een UNIEK lesprogramma samen te stellen waarbij theorie en praktijk samenkomen.

De lessen worden door zorgprofessionals uit de praktijk ondersteund waardoor kennis, vaardigheden en ervaring weer zorgen dat je je competent voelt!

Niet alleen het behalen van het examen staat centraal waardoor je je bevoegdheid weer terug hebt als verpleegkundige maar ook je bekwaam voelen in de praktijk krijgt ruimte in deze training!

Onze missie en visie

 

 

Bij LeerZorg streven we ernaar om de zorgsector te verrijken door (herintredende) verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgprofessionals  de kennis, vaardigheden en het vertrouwen te bieden die ze nodig hebben om met passie en professionaliteit te werken. Onze visie is gebaseerd op het creëren van een toekomst waarin elke zorgverlener, ongeacht hun achtergrond of ervaring, in staat is om de best mogelijke zorg te bieden aan patiënten en cliënten.

We willen een scholingscentrum zijn dat bekend staat om zijn innovatieve en gepersonaliseerde benadering van onderwijs in de zorgsector. Ons doel is om (herintredende) verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgprofessionals te ondersteunen bij hun professionele ontwikkeling en hen te empoweren om uit te blinken in hun carrière en de norm zetten voor kwaliteitszorg, empathie en ethiek in de zorgsector. We willen bijdragen aan een gezondere samenleving door de kwaliteit van de zorg te verbeteren en te zorgen voor goed opgeleide, gemotiveerde zorgverleners.

Onze visie omvat ook het streven naar duurzaamheid, inclusiviteit en diversiteit binnen de zorgsector. We willen een omgeving creëren waarin iedereen gelijke kansen krijgt om hun potentieel te bereiken en waar respect voor individuele verschillen hoog in het vaandel staat.

Bij LeerZorg zijn we vastbesloten om onze visie te verwezenlijken door voortdurende innovatie, samenwerking met partners uit de zorgsector en begrip van de veranderende behoeften van zowel zorgprofessionals als maatschappelijke belangen. Samen bouwen we aan een zorgsector die excelleert in zowel medische excellentie als menselijke zorgzaamheid, en we kijken ernaar uit om deze visie te realiseren in de komende jaren.