HELPENDE-PLUS

Direct inschrijven Helpende-plus training


Ik wil mij graag inschrijven voor de Helpende-plus training

Verder naar gegevens invullen   >

 

Helpende-plus training Leer zorg

Ik wil graag medicatie toedienen als helpende. Welke scholing past hierbij?

Binnen de zorg is een heleboel veranderd. De opleidingseisen zijn ook voortdurend aangepast aan de vernieuwde kwaliteitseisen en wetgeving. Na deze training ben je bekwaam in eenvoudige verzorgende vaardigheden die in het werkveld van zorg en welzijn veel gevraagd worden. Je kunt werken volgens protocollen die bijvoorbeeld een rol spelen bij het verzamelen van gegevens via meten van de pols en temperatuur, het toedienen van medicatie, het druppelen van ogen, oren of neus van de cliënt en het aan- en uittrekken van steunkousen. Je kan afwijkingen bij de cliënt signaleren en daar adequaat mee omgaan en handelen in acute situaties. Zij weet waartoe je zelf bevoegd bent en wanneer je de expertise van andere deskundigen moet inroepen.

 

DE UITVOERING VAN DE VERPLEEGTECHNISCHE VAARDIGHEDEN:

Het is mogelijk om deze training af te sluiten met een officieel certificaat; keuzedeel MBO Helpende plus (code K0905 ). De examinering verloopt via het Alfa-college in Groningen.

Duur van de training

Deze training bestaat uit 9 lesdagen van 4 uur verdeeld over 12 weken De lesdagen zijn afwisselend theorie en praktijk

Lesmateriaal

De training bestaat uit

Doelgroep

Medewerkers met een diploma Helpende Zorg of Helpende Zorg & Welzijn én werkzaam als Helpende (minimaal 16 uur per week gedurende de training)

 

Programma

Medicatieveiligheid
Wet en regelgeving

De uitvoering van de verpleegkundige handelingen:

Kosten van de training

 

Incompany op aanvraag.

De kosten voor deze training zijn afhankelijk van het aantal deelnemers en de wensen van de instelling.
Inclusief landelijk erkend praktijk examen via Nationaal Consortium 

 

 

Samenwerkende partijen:

Merken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken slider

99% van de deelnemers slaagt in 1 keer!

Het slagingspercentage voor het Landelijk examen Herregistratie BIG voor verpleegkundigen bij Leer Zorg is heel hoog! Sinds 2017 zijn wij in staat geweest op een inspirerende manier een UNIEK lesprogramma samen te stellen waarbij theorie en praktijk samenkomen.

De lessen worden door zorgprofessionals uit de praktijk ondersteund waardoor kennis, vaardigheden en ervaring weer zorgen dat je je competent voelt!

Niet alleen het behalen van het examen staat centraal waardoor je je bevoegdheid weer terug hebt als verpleegkundige maar ook je bekwaam voelen in de praktijk krijgt ruimte in deze training!

 

Ik wil me inschrijven voor deze training    >