Ons team

Ons team


Ons team.


Ons team

 


Linda Dekker - Oprichter en eigenaar LeerZorg

In 2017 heeft Linda Dekker LeerZorg opgericht. Als enthousiaste (docent)-verpleegkundige merkte zij dat er grenzen waren binnen de mogelijkheden die scholing kon bieden aan volwassenen binnen het MBO-onderwijs. De visie van de praktijk en de bijpassende theorie wilde zij graag samenvoegen in mooie onderwijsprogramma's op maat. Het resultaat zijn de verschillende leertrajecten met de mogelijkheden van landelijk erkende certificaten bij LeerZorg. 
Als enthousiaste en gedreven verpleegkundige probeert Linda met LeerZorg mensen te inspireren om binnen de zorg hun plek (opnieuw) te kunnen vinden als zorgprofessional.

 

Britt Schreuder - Allround medewerker .

Als allround medewerker vervult Britt een ondersteunende rol binnen verschillende projecten. Zo is ze verantwoordelijk voor het opzetten van de social media kanalen en ondersteunt Britt bij het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal voor verpleegkundigen, verzorgenden, helpenden en (her)intreders in de zorg. Naast haar werk bij LeerZorg studeert Britt Hbo-Verpleegkunde.

 

 

 


Linda Testerink - Trainer en ervaringsdeskundige OMAHA

Na de opleiding Hbo-Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH) en enkele jaren werkervaring wilde Linda breder inzetbaar zijn binnen de gezondheidszorg. Daarom besloot ze dat Verpleegkunde, samen met SPH, een mooie combinatie is waarin welzijn en zorg samen kunnen komen. Daarnaast heeft ze een training “Indiceren met OMAHA” gevolgd, waardoor ze als indicerend wijkverpleegkundige indicaties kan opstellen en taken hierin kan coördineren. Naast haar werk bij LeerZorg, als trainer en ervaringsdeskundige OMAHA, werkt Linda als ZZP'er binnen diverse werkgebieden in de zorgsector.

 

Samenwerkende partijen:

Merken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken slider

99% van de deelnemers slaagt in 1 keer!

Het slagingspercentage voor het Landelijk examen Herregistratie BIG voor verpleegkundigen bij Leer Zorg is heel hoog! Sinds 2017 zijn wij in staat geweest op een inspirerende manier een UNIEK lesprogramma samen te stellen waarbij theorie en praktijk samenkomen.

De lessen worden door zorgprofessionals uit de praktijk ondersteund waardoor kennis, vaardigheden en ervaring weer zorgen dat je je competent voelt!

Niet alleen het behalen van het examen staat centraal waardoor je je bevoegdheid weer terug hebt als verpleegkundige maar ook je bekwaam voelen in de praktijk krijgt ruimte in deze training!