HERINTREDEN IN DE ZORG VOOR VERZORGENDEN (IG)

Direct inschrijven training herintreden verzorgenden (IG)


Ik wil mij graag inschrijven voor de training herintreden verzorgenden (IG)

Verder naar gegevens invullen   >

 

Training Herintreden in de zorg bij Leer Zorg

Kan ik met mijn 'oude' diploma verzorgende gewoon weer aan de slag?

Binnen de zorg is een heleboel veranderd. De opleidingseisen zijn ook voortdurend aangepast aan de vernieuwde kwaliteitseisen en wetgeving. De training Herintreden in de zorg, voor herintredende verzorgenden (IG), is bedoeld voor verzorgenden-IG/ziekenverzorgenden die de laatste jaren niet meer werkzaam zijn geweest binnen zorg & welzijn en weer als verzorgende-IG in de VVT-sector willen gaan werken.

Hogere eisen verzorgenden-IG

Aan verzorgenden-IG worden steeds hogere eisen gesteld die aansluiten bij deze veranderingen. Van de verzorgende-IG wordt verwacht dat zij/hij op de hoogte is van deze nieuwe ontwikkelingen, adequaat kan inspelen op deze veranderingsprocessen en een bijdrage kan leveren aan de kwaliteit van leven van cliënten. Zij/hij moet beschikken over actuele kennis en bekwaam zijn in de uitvoering van verpleegtechnische vaardigheden.

 

DE UITVOERING VAN DE PLEEGTECHNISCHE VAARDIGHEDEN

Het is mogelijk om deze training af te sluiten met een officieel landelijk certificaat; keuzedeel MBO verzorgende en verpleegtechnische handelingen (code K0118). De examinering verloopt via een ROC | MBO.

Deze keuzemodule vervangt de oude “deelkwalificatie 304 verplegende elementen”.

Duur van de training

Deze training bestaat uit 6 dagdelen fysieke training. Als voorbereiding van elke lesdag staat 6 uur zelfstudie middels E-learning en praktijkopdrachten.

Lesmateriaal

De training bestaat uit:

Inhoud van de training

Tijdens deze training wordt ingegaan op taken en verantwoordelijkheden van de verzorgende-IG. Aan de hand van casuïstiek wordt er geoefend met de verpleegtechnische vaardigheden.

 

PROGRAMMA

Oefen opdrachten van Consortium K0118

Oefenopdracht O1 en Toepassen loopt door gehele programma

E-learning modules 

Fysieke bijeenkomsten 4 uur per dagdeel

2 uur per bijeenkomst coaching via Teams

Examens van Consortium

Kosten van de training

De kosten voor deze training is €995,- (BTW-vrij)
Examenkosten zijn €350,- (BTW-vrij)

 

Samenwerkende partijen:

Merken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken slider

99% van de deelnemers slaagt in 1 keer!

Het slagingspercentage voor het Landelijk examen Herregistratie BIG voor verpleegkundigen bij Leer Zorg is heel hoog! Sinds 2017 zijn wij in staat geweest op een inspirerende manier een UNIEK lesprogramma samen te stellen waarbij theorie en praktijk samenkomen.

De lessen worden door zorgprofessionals uit de praktijk ondersteund waardoor kennis, vaardigheden en ervaring weer zorgen dat je je competent voelt!

Niet alleen het behalen van het examen staat centraal waardoor je je bevoegdheid weer terug hebt als verpleegkundige maar ook je bekwaam voelen in de praktijk krijgt ruimte in deze training!

 

Ik wil me inschrijven voor deze training    >