LeerZorg staat voor opleiden vanuit een sterke visie voor kwaliteit voor zorg en onderwijs

Think BIG


 99% van de deelnemers slaagt in 1 keer!  
Je laten herregistreren als verpleegkundige op basis van de scholingseis? Volg onze Think BIG training, maak aansluitend een landelijk examen en laat je herregistreren in het BIG-register. Think BIG!

Inschrijven voor Think BIG training   >

DOELTREFFENDE TRAININGEN VOOR VERPLEEGKUNDIGEN EN VERZORGENDEN

Bij LeerZorg volg je trainingen die ervoor zorgen dat jij, als (herintredende) verpleegkundige/verzorgende/helpende, op een geïnspireerde wijze jouw vak kunt uitoefenen. Benieuwd naar onze trainingen? 

care

Herregistratie BIG

Bekijk training   >
care

Herintreden verzorgenden

Bekijk training   >
care extra
Keuzemodules;
K1296 Helpende-plus
K0118 Verpleegtechnische vaardigheden
Bekijk training   >
care

Indiceren met OMAHA

Bekijk training   >
care

BIG-registratie buitenlands diploma

Bekijk training   >
care extra

Teambuilding & teamtraining

Bekijk training   >

 

Schrijf je in voor een van de trainingen    >

 

Wat klanten vertellen

Dank je wel voor je inspirerende lessen. Jouw enthousiasme is aanstekelijk en maakt de cursus tot een fijne tijd. De combinatie van de theorie- en praktijklessen zorgen voor voldoende afwisseling. Fijne manier van leren!

Ik ben er weer klaar voor om als verpleegkundige aan de slag te gaan!

Wat klanten vertellen

Alle onderwerpen worden met veel enthousiaste overgebracht. Het lesmateriaal wordt duidelijk en overzichtelijk in een lesmap aangeboden. Daarnaast krijg je nog de presentaties en aanvullende materialen via de mail.

Bedankt voor de training, deze was weer zeer inspirerend! Het oefenen en nabespreken van de toets was ook zeer verhelderend.

Wat klanten vertellen

Dank je wel voor je inspirerende lessen. Jouw enthousiasme is aanstekelijk en maakt de cursus tot een fijne tijd. De combinatie van de theorie- en praktijklessen zorgen voor voldoende afwisseling. Fijne manier van leren! Ik ben er weer klaar voor om als verpleegkundige aan de slag te gaan!

 
 
 

 

Wie wil zoekt mogelijkheden, wie niet wil redenen...

Ik ben Linda Dekker. Ik ben Leer Zorg in 2017 gestart. Als enthousiaste en gedreven verpleegkundige en docente probeer ik mensen te inspireren om binnen de zorg hun plek (opnieuw) te kunnen vinden als zorgprofessional.

Mijn roots liggen binnen de zorg. Na de opleiding HBO-V ben ik lange tijd werkzaam geweest binnen verschillende zorginstellingen en in verschillende functies.

 

Verbinden tussen onderwijs en praktijk

In 2003 ben ik de docentenopleiding gaan doen en heb ik de stap gezet richting het onderwijs. Na jaren ervaring te hebben opgedaan binnen vooral het volwassenenonderwijs heb ik de stap gezet mijn eigen missie vorm te geven en onderwijs en praktijk meer te verbinden. Buiten de kaders om denken. Mogelijk maken wat onmogelijk lijkt. Samenwerken met allerlei partijen is hierin essentieel.

 

 

Samenwerkende partijen:

Merken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken sliderMerken slider

99% van de deelnemers slaagt in 1 keer!

Het slagingspercentage voor het Landelijk examen Herregistratie BIG voor verpleegkundigen bij Leer Zorg is heel hoog! Sinds 2017 zijn wij in staat geweest op een inspirerende manier een UNIEK lesprogramma samen te stellen waarbij theorie en praktijk samenkomen.

De lessen worden door zorgprofessionals uit de praktijk ondersteund waardoor kennis, vaardigheden en ervaring weer zorgen dat je je competent voelt!

Niet alleen het behalen van het examen staat centraal waardoor je je bevoegdheid weer terug hebt als verpleegkundige maar ook je bekwaam voelen in de praktijk krijgt ruimte in deze training!